Ontdek ons Europese rail netwerk

Bij Distri Rail zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen. Het maken van nieuwe verbindingen en uitbreiden van ons Europese rail netwerk is tenslotte onze core business. In deze overzichtelijke kaart ziet u onze directe en indirecte Europese achterland bestemmingen. Via onze hub Duisburg bedienen wij via het spoor alle uithoeken in Europa. Van Marseille tot en met Moskou en van Copenhagen tot en met Istanbul.

Elk jaar voegen wij diverse bestemmingen toe aan ons netwerk. Zo verbinden wij de haven van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen hoogfrequent met alle uithoeken van het Europese achterland (Rusland, Polen, Turkije, Frankrijk, Duitsland, Italië, Roemenië, Denemarken, Hongarije, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië, Servië, Slowakije, Zwitserland).

Contact

Wilt u meer weten over ons Europese rail netwerk en de voordelen van containervervoer over spoor? Neem dan snel contact met ons op.

Ontdek ons Europese rail netwerk

Distri Rail Europese achterland netwerk

Distri Rail Europese achterland netwerk

Over Distri Rail

Distri Rail verbindt alle container terminals in de haven van Rotterdam met het Europese achterland. Dagelijks rijden wij 7 100 TEU treinen van en naar Duisburg, Mannheim, Wörth-Karlsruhe & Basel. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rhoon in het hart van de Rotterdamse haven. Als één van de toonaangevende Rotterdamse logistieke dienstverleners bieden wij een breed scala aan rail diensten.